Persoonlijk

MyWepp is leuk en kan je bij van alles helpen!

Bijvoorbeeld als je:

Iedereen bepaalt zelf wat hij, zij of hen met MyWepp doet.

MyWepp biedt maatwerk voor iedereen!

Voor wie is MyWepp?

(VB)
Verstandelijke beperking

Verstandelijke beperking

Met MyWepp leef je leuker en zelfstandiger. Dankzij geheugensteuntjes, afspraken, Hoe-doe-je-dat's, berichten, beeldbellen, groepsnieuws, Youtube en ... spelletjes.

(NAH)
Niet aangeboren hersenletsel

Niet aangeboren hersenletsel

Functioneer zo zelfstandig mogelijk: met MyWepp weet je altijd wanneer je iets moet doen. En indien nodig met uitleg hoe het moet.

(MCI)
Ouderdomskwalen

Ouderdomskwalen

Blijf veilig en zelfstandig. De SOS knop belt iemand voor hulp. Via videobellen en berichten heeft u contact met familie en professionals. Verder veilig internetten en spelletjes.

Autisme

Autisme

Houd je dagen gestructureerd met MyWepp. Plan je dagen en activiteiten in, zo heb je altijd een plek om op terug te vallen.

Dementie

Dementie

Onthoud uw dagelijkse activiteiten beter en bekijk fijne foto's en video's. Juist bij lichte klachten kan MyWepp al helpen. En dat blijven doen als de dementie vordert, want dan weet u hoe het werkt. Met eventueel hulp op afstand.

Horloge, tablet, telefoon, ABC-scherm

Gebruik de app op je eigen manier op het apparaat die jij het fijnste vindt

MyWepp is meer dan alleen een agenda. Zo kan MyWepp gebruikt worden als app op je smartphone en kun je samen met iemand jouw agenda beheren. 

Maar je kunt het ook gebruiken om je activiteiten zo simpel mogelijk via een tablet te bekijken en je favoriete muziek te kunnen luisteren.

Voor degene die het bedienen van een app lastig vinden kan MyWepp iets betekenen. Met het ABC-scherm wordt het bijhouden en bedienen van de app nog makkelijker.

A = Passief, een soort tv-programma met foto’s, video’s en geheugensteuntjes!

B = Een simpel menu

C = Menu met mappenstructuur

De ene persoon heeft het meeste baat bij een beeldhorloge die op de juiste momenten trilt, piept en een plaatje laat zien. Terwijl de ander het juist fijn vindt als die alleen zijn afspraken kan bekijken, zelf kan beslissen of er iets voorgelezen wordt en telefoneren via het telefoonboekje in zijn of haar beeldhorloge.

Alles handig beheerd met 1 MyWepp Personal app (iOS en Android)

Of een client nou gebruik maakt van een Personal app op een smartphone en tablet of een Guide beeldhorloge: de agenda, geheugensteuntjes, contacten, instellingen etcetera kunnen op afstand worden beheerd door begeleiders, mantelzorgers met behulp van hun eigen Personal app op smartphone of tablet.

Overigens kunnen ze ook via PC/laptop alles beheren. Wat maar het handigste en veiligste is om MyWepp zo goed mogelijk af te stemmen op de behoefte van de client/verwant