Groepen

Er zijn al meer dan 250 woon-, dagbestedings- en logeergroepen in Nederland en België die MyWepp gebruiken.

Zowel bij grotere instellingen als bij ‘Ouderinitiatieven’

Woongroepen

Dankzij de Nieuws- en planborden, de app op smartphone of tablet en ons beeldhorloge functioneren bewoners/deelnemers voor hun gevoel veel zelfstandiger en dat kan de begeleiding tijd schelen die aan andere zaken kunnen besteden.

 

Clienten kunnen zelf op het planbord kijken wanneer ze iets gaan doen, een taak, dagbesteding. Plus eventueel uitleg hoe dat moet.

 

Op het Nieuwsbord kijkt men niet alleen naar Nieuws van de groep en de instelling, er kunnen ook Youtube playlists aangeboden worden, buienradar, beeldberichten, gebaar van de week en nog veel meer. Bijvoorbeeld ook wie er wanneer werkt, dat is een veelgebruikte mogelijkheid. Het wandscherm kan ook voor aan- en afwezigheid worden gebruikt.

Klik hier voor specifieke informatie over OUDER INITIATIEVEN.

Logeergroepen

Logeergroepen gebruiken MyWepp in de vorm van een Nieuwsbord en de logeerders kunnen thuis al via de Personal app op tablet of smartphone zien wie er werkt als ze gaan logeren, wat er gegeten wordt etcetera. Dat geeft een hoop rust.

Dagbesteding

Bij dagbesteding worden vooral de planborden gebruikt. MyWepp wordt steeds meer in horecavoorzieningen gebruikt, bijvoorbeeld Eeht van Cello Zorg en in de Smulhoeve van Ipse de Bruggen. 

Klik hier voor specifieke informatie over CLIËNT INTRANET

Begeleiders (en mantelzorgers)

De begeleiders (en soms ook mantelzorgers) beheren deze Nieuws- en Planborden met behulp van een Personal app op hun tablet of smartphone. Daarmee kunnen ze ook communiceren met bewoners/deelnemers en elkaar.

Dossier

Om gezamenlijk de zorg voor de bewoner/deelnemer af te stemmen bevat MyWepp ook een clientdossier met rapportages, berichten, documenten en handige informatie.

Bewoners/deelnemers

Sommige bewoners/deelnemers gebruiken ook de Mywepp Personal app op een smartphone of tablet om naar de agenda te kijken, de diensten van medewerkers te kunnen zien, de informatie van de Nieuws- en Planborden te kunnen bekijken, maar ook prive informatue en afspraken.

Daarnaast kunnen ze beeldbellen, appen en naar eigen favoriete Youtube video’s kijken. De app kan door de clienten zelf worden beheerd en/of op afstand door begeleiders en/of mantelzorgers.

ABC scherm

Een andere mogelijkheid is om de app op ABC scherm te zetten: een nog simpeler interface om functies als de agenda, mediatheek en de informatie van Nieuws- en Planborden optimaal toegankelijk te maken.

Meer informatie?

Stel jouw vraag via het formulier.