Laat je kennen!

Ontdek het Ik-Boek, de nieuwste toepassing binnen MyWepp Personal.

Ontdek het Ik-Boek

Mockups dagboek
Deel jouw momenten

Gebruik Dagboek om met video, afbeeldingen en tekst kleine en grote momenten vast te leggen.
Zo kun je je familie en je zorgverlener of begeleider laten zien wat je hebt meegemaakt en zelf deze momenten herbeleven.

Laat zien wie je bent

Leg je favoriete bezigheden, eten, hobby’s of passies vast met Leuk: laat anderen zien wie jij bent en wat jij leuk vindt. Misschien kom je er wel achter dat jullie veel gemeen hebben.

Leuk mockup
Emoties mockup
Wordt beter begrepen

Laat de mensen in je omgeving (ouders/verzorgers/naasten/zorgverleners of begeleiders) in Emoties vastleggen hoe je graag wil dat er met jou omgegaan wordt als je bepaalde emoties toont. Zo leren alle betrokkenen jou echt kennen.

"

“Met het Ik-Boek houd ik ouders gemakkelijk op de hoogte en kunnen we ook simpel onderling berichten uitwisselen.

Lisa

Begeleider

"

“Als ik thuis kom van de dagbesteding kan ik laten zien wat ik allemaal heb gedaan.”

Joris

Cliënt

"

“Met behulp van het Ik-Boek vertelt mijn zoon wat hij op een dag allemaal heeft meegemaakt.”

Pier

Ouder

MyWepp Personal

Het Complete Pakket

Het Ik-Boek is een functie van MyWepp Personal en dat betekent dat je ook het recht hebt om gebruik te maken van alle andere functies, zoals bijvoorbeeld Geheugensteuntjes, Agenda, Beeldbellen, Berichten, Veilig internetten, Slimme gids en Dossier.
Kies zelf, of samen met een ander, of jij naast het Ik-Boek nog meer functies van MyWepp Personal gaat gebruiken. Zo wordt MyWepp maatwerk voor jou.

Previous
Next
Maatwerk voor iedereen

Iedereen is anders en daarom zijn de functies van MyWepp Personal zo in te stellen dat deze voor iedereen optimaal zijn.

Veilig

Jouw data zijn veilig, want MyWepp voldoet aan NEN7510 en ISO27001.

In ontwikkeling

We staan in nauw contact met onze gebruikers en daarom blijft MyWepp Personal continu in ontwikkeling.

Ontdek het Ik-Boek en alle andere functies van MyWepp Personal

€6,85/maand (na een maand gratis uitproberen)

Het Ik-Boek kan ook samenwerken met functies van MyWepp voor groepen

Ontdek het Ik-Boek, onderdeel van MyWepp Personal

MyWepp streeft ernaar om zo inclusief mogelijk te zijn en een zo breed mogelijke doelgroep te bedienen. Bij de ontwikkeling van het Ik-Boek is er rekening gehouden met de wensen en behoeften van  eindgebruikers met een ernstige cognitieve beperking. Maar ook voor mensen met een minder ernstige cognitieve beperking kan het Ik-Boek nuttig en leuk zijn. Naasten, begeleiders en zorgverleners kunnen het recht krijgen om het Ik-Boek via hun MyWepp Personal app te gebruiken. 
Het Ik-Boek is onderdeel van  de MyWepp Personal app, welke te installeren is via de Appstore en Google Play Store.

Om het Ik-Boek van uw verwant te kunnen bekijken heeft u een account nodig. Om hieraan te komen, kunt u contact opnemen met de wettelijk vertegenwoordiger of persoonlijk begeleider van uw verwant. Hij of zij kan een een account voor u laten aanmaken.

Ja, MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) en IK-Boek bevat alle opties om het gebruik ervan optimaal te maken qua de gewenste privacy.

Jazeker. Voor groepen verzorgen wij online en op locatie demonstraties. Dan tonen we ook de samenhang van IK-Boek met de rest van de functionaliteiten van MyWepp.
 
Individuele demo’s en adviesgesprekken zijn uitsluitend online mogelijk.

Stuur voor een demo svp een mail naar info@mywepp.nl.
Wij beschermen jouw privacy

MyWepp voldoet aan de eisen van de AVG wetgeving. We hebben de nodige certificeringen (NEN7510 en ISO 27001) in huis en laten daarmee zien dat we de privacy en veiligheid van onze gebruikers centraal stellen.

IS27001NEN75101_2