Document
Login Button with Icon

Wat is er nieuw? (Oktober 2024)

 

 

In de afgelopen maanden hebben we weer een aantal waardevolle verbeteringen doorgevoerd in de Personal app. In nauwe samenwerking met jullie, onze MyWepp-gebruikers, hebben we onder andere het Ik-Boek voorzien van een fris ontwerp en handige, nieuwe functionaliteiten. In deze blog lees je alles over de nieuwste mogelijkheden die MyWepp te bieden heeft.

 

 

Herontwerp Ik-Boek

Samen met jullie, onze MyWepp-gebruikers, hebben we het Ik-Boek voorzien van een vernieuwd ontwerp en nieuwe, praktische functies. Hier zijn de belangrijkste verbeteringen:

 

Meer beelden per bericht

Voorheen kon je slechts één foto of video koppelen aan een Dagboek-, Leuk- of Mijn Verhaal-bericht. Nu kun je tot wel 25 foto’s of video’s toevoegen aan een bericht. Dit geeft je de mogelijkheid om elk bericht te verrijken met meer beeldmateriaal, waardoor er meer te zien en te beleven valt.

 

Snelle reacties

Vanaf heden is het mogelijk om op een bericht te reageren met een smiley. Dankzij deze toevoeging wordt het Ik-Boek interactiever en persoonlijker, wat zorgt voor meer betrokkenheid tussen cliënten/dierbaren mantelzorgers, naasten en begeleiders.

 

Meerdere ontvangers

Met het nieuwe ontwerp kun je tijdens het aanmaken van een bericht direct selecteren welke cliënten een kopie van het bericht in hun Ik-Boek ontvangen. Het is nu dus niet meer nodig om voor elke cliënt apart een bericht aan te maken. Dit maakt het plaatsen van identieke berichten voor meerdere cliënten een stuk eenvoudiger en efficiënter.

 

Voorvertoning van media tijdens het aanmaken

Tijdens het aanmaken van een bericht zie je nu een voorvertoning van de geselecteerde foto’s en video’s. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste beelden hebt gekozen en kom je niet voor verrassingen komt te staan na het plaatsen van een bericht.

 

Downloaden van media

Heb je een mooie foto of video in het Ik-Boek gezien en wil je deze opslaan? Met de nieuwe downloadknop kun je nu eenvoudig media direct naar je apparaat downloaden.

 

Menselijker ontwerp

Het Ik-Boek heeft een vriendelijker en moderner ontwerp gekregen dankzij het nieuwe MyWepp Design Systeem. Dit herken je aan het frisse wit-blauwe thema, duidelijke knoppen, afgeronde hoeken, subtiele grijze randen en royale witruimte. Deze aanpassingen zorgen voor een rustiger en overzichtelijker gebruik. In de toekomst zullen alle MyWepp-schermen volgens dit nieuwe design worden (her)ontworpen, zodat de gebruikerservaring nóg consistenter en prettiger wordt.

Ook enkele kleinere aanpassingen dragen bij aan een betere gebruikerservaring. Zo wordt de profielfoto nu weergegeven naast de naam van de auteur, zijn de tijdsaanduidingen in de tijdlijn vereenvoudigd en verschijnt de voorleesknop op meer plaatsen, wat de toegankelijkheid vergroot.

 

Deel je feedback en ideeën

We blijven continu werken aan verbeteringen voor MyWepp, en jullie feedback is daarbij ontzettend waardevol. Heb je suggesties of ideeën om MyWepp nog beter te maken? Laat het ons weten via het formulier op onze website: Dat kan beter. Samen zorgen we ervoor dat MyWepp optimaal blijft aansluiten op de wensen en behoeften van al onze gebruikers!

Ontdek meer

Post 29
Wat is er nieuw in MyWepp (juli 2024)
Lees meer
Papageno-Huis-Laren-sHeerenloo-MyWepp-Digibord
MyWepp in het Papageno Huis Laren
Lees meer
MyWepp_ouderinitiatief_Blog_Mockup
Samen zorgen voor een mooi leven: MyWepp bij Ouderinitiatieven
Lees meer
Hoe-doe-je-dat-MyWepp
Complexe taken opdelen in praktische stappen met de Hoe-doe-je-dat’s van MyWepp
Lees meer
Post 34-klaarknop
Zelfstandiger door de Klaar-knop van MyWepp
Lees meer
Post 34-SOS
Snel in contact met de SOS-functie van MyWepp
Lees meer

Onze missie

Text to Speech

De zelfstandigheid en het welbevinden van mensen met een cognitieve uitdaging vergroten en de werkdruk van zorgmedewerkers en mantelzorgers verminderen met digitaal maatwerk.

Foto van gelukkige MyWepp gebruikers