Deze website werkt het beste met javascript aan.

Zelfstandiger met MyWepp!

OOK EEN VRIJBLIJVENDE DEMONSTRATIE OP LOCATIE?:
BEL Brevidius: 036 369 0 555 (Pier Tholen) of mail pier@mywepp.nl

Op deze website vindt u en vind jij alle informatie over MyWepp:


klik voor meer informatie hiernaast op specifieke diensten >>>>

Hieronder plaatsen we het Laatste Nieuws over MyWepp.

MyWepp goes Belgium!


De eerste 2 Belgische gebruikers hebben hun Guide ontvangen. En Huis aan de Laar is begonnen met onze Nieuws- en Planborden.
Dus Brevidius is nu officieel 'multinational'. Overigens zijn we ook verder over de grenzen aan het kijken, want het lijkt erop dat er meer landen zijn, waar belangstelling voor MyWepp is.

Lentis, Sherpa, Lunetzorg ...

Na Pameijer en Odion ontdekken steeds meer instellingen dat onze Guide een uitstekende vervanger is van Beeldhorloge. En steeds meer mantelzorgers besluiten een Guide aan te schaffen voor hun verwant. dat kan iemand met een verstandelijke beperking zijn, niet aangeboren hersenletsen (NAH) of bijvoorbeeld beginnende dementie (MCI).

Daar zijn we blij mee, want het gaat erom dat clienten de juiste ondersteuning krijgen om zo zelfstandig mogelijk door het leven te gaan. Als participant in het AAL-project Innovcare hebben we in Israel, Noorwegen en Nederland uitgebreid onderzocht op welke manier ons beeldhorloge ook voor senioren behulpzaam kan zijn om zo lang mogelijk zelfstandig te functioneren, als dan niet met wat hulp van een mantelzorger.

Joris is blij met Planborden!

"Ik ben blij met het bord." zegt Joris." Ik kan nu zelf dingen opzoeken. Die hoef ik niet meer te vragen. Nu ben ik volwassen!"
Joris stelde zelf voor om een artikel over de MyWepp planborden in het blad Impuls van Odion te maken. Odion sloot onlangs een contract om 32 nieuwe groepen van onze nieuws- en planborden te gaan voorzien. We hopen nog veel voor Joris te kunnen betekenen!